Turecká riviéra, all inclusive, 10 nocí – 16.272,-

Turecko, 3.6. (středa) – 13.6. (sobota)

Top

Vaše výhody
Velmi oblíbený hotel u českých klientů. Zdarma plážový servis na písečné pláži oceněné modrou vlajkou. Ideální volba pro dovolenou v klidné oblasti.

Poloha
restaurace, bary a obchody cca 1,5 km. Letovisko Alanya cca 25 km. Spojení minibusy (dolmus). Letiště Antalya cca 100 km.

Pláž
přímo na krásné písečné pláži. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Plážový bar/bar u bazénu. Osušky nejsou k dispozici.

Vybavení
211 pokojů na 5 podlažích, recepce s trezory k pronajmutí, výtahy, restaurace, bary, společenská místnost s TV a obchod. V zahradě bazén, vodní skluzavky, terasa na opalování a bar u bazénu/plážový bar. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Ubytování
Dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): klimatizace, minibar, sat. TV, fén, trezor k pronajmutí, dlažba, sprcha, WC, balkon.Dvoulůžkové pokoje (A1D/A2D/A3D): prostornější, bez balkonu, jinak jako A2A.Dvoulůžkové pokoje (A2B/A3B): vana, balkon s výhledem na moře, jinak jako A2A.Joker pokoje (A2S/A2R) výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi. Bez balkonu.Rodinné pokoje (A2C/A3C/A4C): 2 místnosti s propojovacími dveřmi (klimatizace pouze v jedné místnosti, druhá místnost bez oken), balkon s výhledem na moře, jinak jako A2A.Rodinné duplex pokoje (A2F/A3F/A4F): 2 ložnice na dvou podlažích (v 1. patře – 1 ložnice s posezení a koupelna, v 2. patře – otevřená galerie s 1 pokojem pro děti se 2 samostatnými lůžky), balkon s výhledem na moře, jinak jako A2A.

Stravování
all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 h. Odpoledne káva a zákusky.

Sport/aktivity
zdarma: stolní tenis. Příležitostně večerní zábava. Za poplatek: tenis, půjčení kol, jízda na koni, vodní sporty na pláži.

Internet
WiFi v lobby a veřejných prostorech hotelu zdarma. Na pokojích není WiFi k dispozici.

Wellness
za poplatek: hammam, sauna a masáže.

Děti
dětské hřiště, samostatný dětský bazén, skluzavky (v určité hodiny), dětské židličky v restauraci, dětská postýlka (na vyžádání, zdarma).

Info (letecky)
služby delegáta: na místě je k dispozici česky hovořící delegát; místní kategorie: 4; platba kartou: VISA, MasterCard.

FlexiFly
na produkty označené kódem YCZE / FLEX a logem FlexiFly se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny – v závislosti na počasí/sezoně.